🍴船皇• 今次嚟到位于厚福街嘅船皇😚厚福街出咗名多嘢食 今次咁啱经过 想食个快lunch 于是就拣咗呢间船皇嚟试吓🤣 ————————————————❶ 澳洲和牛船面 $78+$10升级和牛和牛份量颇多 大约都有五六块大大块 不过汤底相对上太浓郁 所以遮盖咗牛肉嘅味道🥺和牛食落有少少筋 如果下次有机会我可能会嗌返普通牛肉🥺粉面方面有四款粉面可以选择包括蛋面、米粉、金边粉和河粉😚 今次拣咗金边粉 因为觉得船面配返金边粉就系最match✌🏻不过食到一半啲金边粉已经断晒🥺🥺所以如果有改善就好啦!而蛋面烟烟韧韧几弹牙!🤣几滑身 而且好挂汤 啖啖面都食到啲汁👻❷ 单骨泰妹鸡翼有四只单骨鸡翼 旁边仲有配上甜辣酱 鸡翼一嚟到嘅时候已经闻到好香😚识落好香口 而且都几入味 同埋最钟意佢系单骨!! 都几值得嗌佢嚟食😚❸ 蜂蜜柚子茶(热)都系樽装个啲开出嚟 但落得几多 都够味🤣冬天点都要饮番啲热饮————————————————推荐指数: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10环境指数: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10服务指数: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10好食指数: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10性价比

🍴船皇

————————————————
❶ 澳洲和牛船面 $78+$10升级和牛

❷ 单骨泰妹鸡翼

❸ 蜂蜜柚子茶(热)

————————————————
推荐指数: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10