2019-07-25 778 浏览
真系唔系女朋友带我嚟食都唔知,原来尖东𠮶间德兴酒家,晚市有任食火锅,仲要好抵食,百几蚊任饮任食!晚上7点左右嚟到已经人山人海!好彩早到一步,如果唔系又要等位!连饮品都好鬼有诚意,除左例牌啤酒汽水,仲有维他既支装饮品,仲有特色到姜母茶都有,饮多几支都抵返!连个调味架既选择都多过人,配料大大兜唔会转头就无,各式各样配料,总会沟到心水口味既酱汁!再嚟睇下任食配料有d咩,呢度有各式各样既配料,有d一碗碗整齐地放喺雪柜!另外有d就放喺叻一边既碗度,鱼皮同响铃几脆口,豆卜都千祈唔好错过!唔知系唔系佢哋集团有做鱼蛋粉既关系,白色鱼蛋做得几弹牙,仲有同样弹牙又好食既黑色墨鱼丸,佢哋其他丸类都好出色,千祈唔好错过!返到台,有d落单既配料都送到,牛肉同羊肉都几鲜色,食落都系ok!鲜虾系新鲜生生猛猛仲识郁𠮶只,真系抵食!我哋叫左个花胶鸡锅,阵阵鸡香味扑鼻而来,用料都几丰富!花胶同鸡都好易揾到!大大件鸡肉,随便都夹到,怪唔得汤底鲜味十足!要推介一下任食既牛坑腩,大大件,啖啖肉,大量供应,牛味十足,滚完之后都几软稔!仲有羊肉都系推介之选,食落有羊味,呢个价钱实在抵食!最后想埋单时,唔系经理提提我哋有甜品都唔知有

大大件鸡肉,随便都夹到,怪唔得汤底鲜味十足!

仲有羊肉都系推介之选,食落有羊味,呢个价钱实在抵食!

最后想埋单时,唔系经理提提我哋有甜品都唔知有咁高质既Movenpick雪糕! 埋单二百松d蚊,由位置到食物质素都系性价比十足!值得推介!

• 牛坑腩