2021-10-06 120 浏览
见到最近饮食业兴旺返,身为港人真系好鼓舞🙌🏻呢间新开嘅火锅店喺尖沙咀地铁站A出口附近,九龙公园对面,地点好易揾。餐厅系做火锅放题,有三款package可以选择,我哋今日就食咗中间价钱嘅特选满足吃到饱~先选择前菜,我哋拣咗老坛酸菜鱼,呢个真系要值得一赞,汤头唔算好辣,酸度适中,鱼片非常滑溜,食完都想再encore🙌🏻其他肉类同埋海鲜虽然款式唔算多,但系样样新鲜,好似薄片嘅美国金钱展,大约拖20秒左右就食得,雪花分怖均匀,另外鲩鱼片同埋海虾,都成为左我哋主打嘅食物😋,鱼片嫩滑,海虾新鲜又爽弹。外面自助区,除咗有丸类、蔬菜和饮品之外,仲有特色甜品,自家制木桶豆腐花、台式芋圆、凉粉、红豆、绿豆、芝麻糊等,好特别!CP值够哂高🙌🏻🙌🏻

见到最近饮食业兴旺返,身为港人真系好鼓舞🙌🏻

CP值够哂高🙌🏻🙌🏻