2023-11-20 177 浏览
平时喺佐敦就已经成日食十三姨,听讲尖沙咀分店就嚟开张 咁我当然要去支持下啦因为今日男朋友比较忙,所以佢就唔陪我!但系都唔会影响我嘅战斗力!我点咗好多串烧!鸡软骨 猪腩肉 翠玉瓜同埋鸡髀肉❤️❤️❤️ 佢哋嘅猪腩肉烧得吱吱冒油 咬落去嘅时候啲猪肉香同埋啲油脂分泌晒出嚟 好好食 😋 佢哋嘅小食亦都同样出色~ 🥰 尤其是系佢哋嘅招牌西多鸡翼 超级好食 系我最钟意食嘅单骨鸡翼 炸得刚刚好好酥脆 😍😍😍 但最令我惊喜嘅系佢哋竟然有一啲怀旧饮品 就系黑牛! 即系以前小朋友好钟意食嘅 可乐上面有个软雪糕 !!!🤤🤤 真系好怀念觉得好好饮 好正食左咁多小食,当然要开始食正餐!我就点咗一碗佢哋嘅牛肉汤面🍜 首先值得一赞嘅系佢哋嘅牛肉份量已经超级多 完全系out of my expectations 呀! 第二样嘢要赞嘅佢哋嘅牛肉质素都好好 我觉得个汤底好有牛肉味 好甜好好饮! ❤️❤️ 佢哋嘅面都好有劲道 好好食 🤤 有啲烟韧嘅感觉 ! 好正 好似人哋𠮶啲手工面咁正 见到佢哋原来仲有好多唔同面底/ 汤底拣 等我下次再试吓其他!但最后都食唔晒, 系被狠狠打脸了!我真系高估咗自己嘅食量 最后将半碗打包左返屋企😀