2024-10-03 329 浏览
一直有帮衬开大角嘴时期的Lost Star Livehouse,有live band而且装修新净,食物质素好。知道佢竟然系仲方便d嘅尖沙咀商场开新店,今次装修怀旧又有型,星期五六日照有liveband驻场,真系唔去多啲唔得! Live band stage 大左,而且有块落地玻璃好好阳光,日头去都几舒服,仲有好多打卡位。以为搬左入大商场,价钱一定要upgrade,点知一个lunch set 都系百头蚊,劲多选择,仲可以优惠价upgrade 高质咖啡同小食! what! 实在喜出望外!我简左香芒鱼柳配北非小米沙律、洋葱烟肉牛肉汉堡同鸡胸奶油扁意粉,三样都唔错,但最惊喜系个鱼,鱼皮好脆好惹味,个汁酸酸甜甜好开胃。每款小食都系加$28-$38,我加咗个烤粟米同埋金莎薯条,好香口。咁chill嘅地方点可以唔饮咖啡,好饮就梗㗎啦,但系个杯都靓过人,又可以打卡,满足!