同妹妹系尖沙咀行完街之后 就揾左间餐厅食晚饭 今次拣左8Five2 Restobar食墨西哥菜🇲🇽 环境好舒服 可以同妹妹倾下计🙈Clams in White Wine and Salsa Verde白酒煮蚬🍾🦪粒粒蚬都好大只 虽然系用白酒去烹煮 但系酒味唔重 蒜香加上蚬既鲜甜 再加上佢地既秘制酱汁 超好食😋Grilled Beef Fajitas 牛肉铁板烧🥩铁板烧有好多烧牛肉 而且件件都好大旧 牛肉咬落充满浓浓既墨西哥酱汁 配料番茄🍅甜椒🌶️等等都吸满晒酱汁 搽埋牛油果酱🥑 酸忌廉 莎莎酱夹落馅饼 好好食👍🏻Chipotle Chicken Taco 鸡肉墨西哥卷🐥🌮上到枱已经帮我地夹好晒 份量亦都岩岩好 唔会太多又唔会太少 🇲🇽墨西哥辣酱同鸡肉好夹 加埋蔬果做配料 夹落香脆既粟米饼皮 绝配🤩🤩🏖️Sex On the Beach用Vodka以基底 加埋酸酸甜甜既果汁🍹 饮落甜甜地 酒味唔算好重 一啖接一啖 好快就饮到面仔红卜卜☺️🍊Grapefruit & Rosemary Infused Cold Brewed Tea酸酸甜甜既西柚和白茶底 再带左迷迭香🌿既香味 好解腻🤤

🍾🦪

Grilled Beef Fajitas 牛肉铁板烧🥩