2023-06-23
🥳Happy Friday!梗系要去食饭饮杯野先够开心!呢间气氛超正既泰菜餐厅,以星空为主题,下层系酒吧,上层系180度无边界巨型屏幕,一餐饭就可以环游世界,梦游太空,绝对系视觉同味觉嘅享受呀!👍🏻我哋拣嘅菜式都好好味,首推🦐生虾刺身($168),新鲜又啱口味,仲有干冰衬托,仙气满满,打卡非常igable!泰式牛油果大虾沙律🥗($128)配搭好清新,酸甜醒胃带小小辣,口感极丰富呀!冬阴功虎虾卡邦尼意粉🍝($248)好有惊喜,酱汁浓郁挂汁,虎虾肉质好弹牙,越食越惹味!最后嚟个芒果班兰糯米饭🥭($168),有椰汁同班兰味,食落烟靭唔痴牙,配搭新鲜芒果粒同香脆椰子片,大满足呀!饮品方面,🌿Mojito($108)同🥥Base colada($118)都好好饮,酒精浓度唔太高,十分refreshing,消暑解渴一流!
👍🏻