📍#喜天丼最近有股热潮食天丼~ 不过有龙虾天妇罗真系够哂特别, 食过包你有回忆点 !✧伊势海老天丼 $198$200都唔驶, 竟然食到澳洲龙虾, 仲要大大只!! 成只龙虾拆肉后都有3,4旧, 啖啖肉仲好新鲜弹牙; 仲有其他炸物超丰盛, 有冬菇🍄‍🟫茄子🍆秋葵🫛流心玉子🥚, 咬落系流心架,天妇罗粉浆好脆薄; 今次我地拣左荞麦面, 都好爽口, 果然系人气之选~✧串烧烧明太子鸡肉 - 好浓味而且有芝士, 最喜爱食呢款鸡心 - 盐烧鸡心无腥味易入口,仲好弹牙薄牛舌青葱卷 - 牛舌不会太干, 夹青葱好惹味豚肉芦笋卷 - 食落好清爽, 可减退油腻感豚肉牛油果卷 - 好特别, 出奇地夹烧青椒 - 面头有少少木鱼碎, 无咁青草味烧粟米 - 烧得好香牛油味, 好清甜我比较喜欢呢间小店有主食天丼之余, 仲有啤酒串烧,同朋友黎把酒谈心就最岩啦~ 而且装潢好日式, 有D似去左日本居酒屋一样~推荐!!୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧📍 喜天丼 🏠 尖沙咀白兰轩道2号富峰行地下B, C及D号舖
📍#喜天丼

✧伊势海老天丼 $198

✧串烧
烧明太子鸡肉 - 好浓味而且有芝士, 最喜爱食呢款
鸡心 - 盐烧鸡心无腥味易入口,仲好弹牙
薄牛舌青葱卷 - 牛舌不会太干, 夹青葱好惹味
豚肉芦笋卷 - 食落好清爽, 可减退油腻感
豚肉牛油果卷 - 好特别, 出奇地夹
烧青椒 - 面头有少少木鱼碎, 无咁青草味
烧粟米 - 烧得好香牛油味, 好清甜

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧
📍 喜天丼