2024-11-11
#尖沙咀奥海城PaperMoon今次同朋友嚟到Paper Moon食午餐,一行三个人,人均港币$720。🥗前菜水牛芝士伴蕃茄系我今次最钟意嘅一道菜式,成件事好清新好夹,作为前菜非常开胃;三文鱼沙律不过不失,整体嚟讲食物体验系良好嘅。🍝主菜个人认为鱼子酱天使面味道还好,下次可以试其他,不过个烤波士顿龙虾有惊喜,熟度啱啱好,但个人觉得味道浓返少少会更好味,至于个烤肉味道过得去,可以一试~🍨甜品甜品样貌精致,招牌意大利芝士饼味道丰富浓郁;意式奶冻呢就好香奶味又入口溶化,个人觉得加咗$68系值得嘅,因为食完主菜会想食啲甜嘢中和一下味蕾。📸同场额外我之后都有去食过paper moon嘅晚餐,睇夜景系真心好靓嘅🌌,可以拣室外或室内用餐都得💯#香港美食 #香港foodie #尖沙咀美食 #奥海城 #papermoon
🥗前菜
🍝主菜