2023-11-14 1027 浏览
好开心宝宝专登放假陪我hea一日😚😚第一站就梗系填饱胃大爷先啦~🤭胃大爷唔高兴,我哋都会好烦燥咖~🤪听朋友讲尖沙咀好多好食嘅韩国菜,我就带咗宝宝来Chung Dam Korean Dining食lunch。呢度好多韩国人都会来帮衬咖,咁你就知有几正宗啦。😋我哋落order前环顾一周发现大家都有叫个家庭式套餐,我哋当然唔执输叫埋一份啦~😂😂 喂,原来真系咁好食咖😳😳😳 我差啲连条鱼骨都想lun埋…佢条鱼腌到咸咸地再煎熟,阵阵咸香更突显鱼嘅鲜味,连啲鱼春都系鲜甜多汁嘅,真心正。但呢个系宝宝叫嘅餐,差啲俾我食晒~真心sorr…🥺🥺🥺我自己就叫咗个炸酱面,去亲韩国餐厅必点,我真系好钟意食😂😂 个炸酱面都好好食咖,啲面好爽口Q弹,但我始终念念不忘条鱼,下次过来想叫十条鱼慢慢食啊😂😂😂😂😂由于宝宝个餐俾我食咗太多,佢唔够饱,所以我哋又叫多咗个蚝饼来食。真系好彩我哋叫咗,原来呢个蚝饼都好出色🙀 佢唔系我哋平时系大排档食到果啲蚝仔饼,系长大咗嘅蚝啊~🤣🤣 粒粒都好有咬口,系外脆内软嘅口感🥰🥰🥰我哋都好钟意,十分钟已经清碟~😚呢间餐厅仲有个露枱可以吹下风望下风景咖,秋凉天气坐户外真系好舒服😚😚😚
好开心宝宝专登放假陪我hea一日😚😚