2019-02-24 97 浏览
相约好友做运动,见时间尚早,想揾个舒适嘅地方打发时间,好友想起之前去个一个好去处,于是话要带我去,入到商场坐lift上二楼,一行出lift已经见到好有台湾感觉嘅咖啡吧!食物系自己买自己拎,我地叫左龙虾肉番茄酱意粉$98龙虾肉不是碎湿湿,系一大嚿,意粉捞埋番茄酱同芝士一齐食,好美味蒜香三文鱼多士,卖相吸引,伴碟生菜新鲜,加上黑醋汁,更加开胃,三文鱼冇腥味,食得出唔系平价货,估唔到三文鱼加多士,有几夹姜饼人拿铁,呢度嘅咖啡做得好出色,咖啡香浓幼滑,加上淡淡的姜味,姜同咖啡配合得很好芒果少女,估不到尼杯嘢饮系橙橙色的,不过饮落好香芒果味,甜度适中,健康之选尼度坐位多,空间大、除一般座位外,仲有榻榻米,走嘅时候发现原来有一个藏书阁,呢度除咗三五知己聚会,一个人黎睇吓书,饮下咖啡,打发下时间,有时好过行街shopping去kill time

食物系自己买自己拎,我地叫左龙虾肉番茄酱意粉$98