2020-05-31
呢间餐厅其实之前食过一次,因为友人都同意好好食,所以又再黎食多次!间铺唔大既,但装修好有心思,所以黎食饭记得早啲打去book位!食晚餐应该有min charge,但合理既!今次点左好多款菜薯条:干身,唔太油,而且唔会好快淋哂,个松露酱都好好味藜麦沙律:以前对藜麦极大抗拒,但呢碟加埋牛油果同豆腐,个味真系几唔错!值得一赞!带子意大利炖饭: Risotto 不嬲就好腻,呢间都系芝士(?)落得好重,食完有啲腻,但胜在啲饭煮得软身,带子冇overcook,钟意食risotto 既话必叫!墨鱼汁煎芦鱼risotto:墨鱼汁唔算好浓味,芦鱼煎得岩岩好,冇腥冇overcook!烧烤牛肉意粉大家一致好评,食落又令人惊艳既味道!推介香辣蕃茄意粉:唔会好辣既,食落去好开胃,同蕃茄味好夹!churros: 朱古力酱好食,但枝churros炸得有点太油,可能关我真系唔钟意食呢个甜品事啦!紫薯波波:好足料,好实心,炸到硬到叉都吉唔入,好食,但紫薯都易饱既!好开心呢间餐厅水准都系保持到,希望以后会有更多新menu 新菜式啦!
今次点左好多款菜
薯条:干身,唔太油,而且唔会好快淋哂,个松露酱都好好味
烧烤牛肉意粉
大家一致好评,食落又令人惊艳既味道!推介
香辣蕃茄意粉:唔会好辣既,食落去好开胃,同蕃茄味好夹!