2023-05-08 79 浏览
呢间咖啡几出名,有好多唔同咖啡豆选择,不过今次我就试吓晚餐同其他饮品😉餐厅装修有轻轻怀旧工业风格,门口有楼梯座位,几有外国feel😌▪️Porcini Mushroom & Baby Spinach Linguine 意粉软硬适中几弹牙又入味😋牛肝菌份量算多而且味道香浓😆略嫌橄榄油重手咗少少▪️Mussel with Peruvian Chili 每只青口都算大只而且几入味,配有两片烘过嘅面包🍞咬落去脆卜卜🤭酱汁唔会太辣但系好够味,用嚟点面包几好食▪️Seafood Salad with Lemon Dressing虾同带子微微煎香,外脆内软🤩虽然知道系雪藏食品,但系一啲雪味都冇🥳另外有无花果同火箭菜及其他沙律菜配柠檬汁几开胃,健康人土之选🥗▪️Crème Brûlée Pancake班戟口感比较厚实,有啲似麦当劳早餐嘅班戟加厚版😌食完会几饱肚😆奶黄色酱有浓郁嘅焦糖味,好似焦糖布甸🍮甜甜地唔错👍🏻▪️Iced Chai Latte (soy milk)好重豆乳味同玉桂味,带有微微香叶味,整体唔算太甜几好🥹▪️Hot Yuzu Citrus Oolong Tea正正常常带点清新味道☕️

▪️Mussel with Peruvian Chili

▪️Crème Brûlée Pancake

▪️Iced Chai Latte (soy milk)
好重豆乳味同玉桂味,带有微微香叶味,整体唔算太甜几好🥹

▪️Hot Yuzu Citrus Oolong Tea
正正常常带点清新味道☕️