2023-08-17
我发现咗一间超正嘅拉面店喇!就系尖沙咀嘅神山面屋!你一定要去试下!我今日食咗佢地嘅神豚烧叉烧沾汁面同吉列广岛蚝,简直系爆炸好味啊!🔥🔥🔥首先讲下神豚烧叉烧沾汁面,真系一碗神级好食!啲叉烧超级入味,肉质嫩滑,一入口就融化喇!同埋佢地嘅猪骨汤底好浓郁,每啖都令人心醉神迷!面条有弹牙口感,同啲汤底绝配!仲有啲叉烧沾汁,加埋一齐食,真系令人叹为观止!一啖叉烧沾汁面,我好似喺天堂飞翔㗎!😇💕仲有啦!吉列广岛蚝真系冇得顶!啲蚝肥美鲜甜,仲配埋啲酱汁,啖落超级鲜味!真系一啖一个惊喜!蚝肥到令人叹为观止,一啖就系一个幸福嘅瞬间!😋💖总括嚟讲,神山面屋绝对系尖沙咀嘅拉面必去之地!再话多少都唔够,你要亲身去试下先知道!系度唔单止有神豚烧叉烧沾汁面,仲有其他唔同款式嘅拉面可以拣择!真系拉面控嘅天堂!唔好错过呀!快啲约埋班食友一齐去探险啦!一定唔会后悔㗎!💪🤩
首先讲下神豚烧叉烧沾汁面,真系一碗神级好食!啲叉烧超级入味,肉质嫩滑,一入口就融化喇! 同埋佢地嘅猪骨汤底好浓郁,每啖都令人心醉神迷! 面条有弹牙口感,同啲汤底绝配!仲有啲叉烧沾汁,加埋一齐食,真系令人叹为观止!一啖叉烧沾汁面,我好似喺天堂飞翔㗎!😇💕
仲有啦!吉列广岛蚝真系冇得顶! 啲蚝肥美鲜甜,仲配埋啲酱汁,啖落超级鲜味!真系一啖一个惊喜!蚝肥到令人叹为观止,一啖就系一个幸福嘅瞬间!😋💖