2023-01-22
呢间餐厅食过一次就完全爱上了😚个日同5个人去食平均每人都系200蚊都唔洗真系几抵而且仲要好好食🥰性价比不错!!!🔺电烤五花肉 $368大家一定要叫呢个!!!!!!系店员推介我地话好juicy🤩而五花肉唔系得少少,系成条仲即场切😳放上铁板后仲用火枪烧🔥伴菜仲有泡菜,炒洋葱同紫洋葱,葱头🧅五花肉好嫩同juicy而且好厚实😚包生菜食真系超级无敌夹❤️🔥🔺炸鱿鱼炒年糕 $320见好多人黎都点所以就叫咗呢个😳上枱后真系超吸引🤩有鱿鱼圈,鱿鱼须🦑炸粉丝卷,炸饺子同芝士条🧀中间仲有辣炒年榚鱼榚,酱汁偏甜但都辣🌶而芝士粟米真系呢个嘅灵魂😚炸物同年榚加埋芝士黎食都好夹🫡大家都可以将炸物点年榚酱汁都好好食😚比较五花肉呢个就冇咁特别但几个人一齐真系好丰富同满足😆🔺水冷面 $75相对普通同平时嘅大同小异😗面配青瓜食都好夹,可以自己选择加醋,味道会更出🤭好开胃🫶🏻🔺芝士泡菜炒饭$108泡菜味不太浓甚至个人觉得系冇泡菜味咁滞🫢而芝士真系好多可以拉丝🧀但呢款芝士奶味好浓,个人一般般🥛
🔺电烤五花肉 $368
🔺炸鱿鱼炒年糕 $320