墨西哥牛肉玉米饼沙律 $138沙律贯彻墨西哥菜色彩缤纷嘅传统,多种蔬菜嘅配搭犹如调色盘一样,翠绿既沙律菜,鲜红既蕃茄仔同红石榴粒,金黄色既芝士碎,浅绿色既牛油果同埋牛肉碎,食材非常丰富,份量极多鸡肉墨西哥脆玉米片 $138本身比较少接触墨西哥菜,第一次见到玉米片系有红红黑黑既颜色❤️🖤味道其实一样,不过见到咁多颜色令人心情好开心😆另外鸡肉以手撕鸡状态呈现,已经预先以酱汁拌好,非常入味,加埋表面既墨西哥辣椒同碟底既芝士酱汁夹埋一齐食,十分惹味墨西哥酥饼(羊肉沫.薄荷.奶酪) $138热辣辣既酥饼好香芝士味,馅饼烤得外脆内软,里面既羊肉馅料超多,调味十足,味道唔膻,另外酱料分别有蕃茄莎莎、牛油果酱同乳酪酱,每次食都可以拣唔同既酱汁,令到每啖都有惊喜❤️洋葱圈伴蕃茄.乳酪 $88洋葱圈都分别配有蕃茄莎莎同乳酪酱,即刻洋葱圈炸得香脆,沾上酱料后都唔会觉得太热气,酸酸地既感觉更加开胃🤤

墨西哥牛肉玉米饼沙律 $138

鸡肉墨西哥脆玉米片 $138