2021-03-15
用餐时间:普通星期二 2030作为一间行中高级路线既日本餐厅黎讲,空间真系比较窄,坐得好逼,有好大改善空间!份量算多,鲜甜既松叶蟹肉摆满晒成个碗,蟹肉整体上都高质,除左间唔中食到少少蟹壳碎之外。呢碗饭其中一个值得欣赏既地方系佢用左醋饭黎整,变相我地就唔洗自己调味啲饭,食得方便好多!帆立贝虽然唔多,但系好新鲜,连我平时麻麻地帆立贝既都食得开心。5旧火炙寿司分别系吞拿鱼赤身,三文鱼,左口鱼,鱿鱼,熟虾。饭都系用醋饭整既。味道几好。新鲜整出黎既炸虾卷,系好食过放左好耐既炸虾卷好多。虾肉新鲜,饭已经整左做醋饭,唔需要点酱油。配埋沙律酱食味道一流。新整出黎既鸡翼,点都唔会差得去边!不过味道普通,无乜惊喜。最后埋单连加一$418,两个人平均每人$209。餐厅食物性价比真系唔错,不过需要改善既地方系座位可以整得阔啲,等食客坐得舒服啲。
新整出黎既鸡翼,点都唔会差得去边!不过味道普通,无乜惊喜。