2024-12-06 0 浏览
呢间餐厅之前喺网上见过好多人去,系好受网红欢迎嘅打卡餐厅。一路都好想去。今次终于同朋友去咗呢度食饭。入到门口已经觉得环境好靓。入口以圆拱形隧道设计,用咗黄色同白色嘅叶装饰。最啱打卡影相。餐厅有室外座位,对住清真寺嘅景色。当晚因为有人举行party, 所以室外座位已经full哂。室内布置都好靓,好有欧陆式嘅感觉。⭐️Prawns carpaccio鲜虾整成薄片,好鲜味、清新。配上海胆,更加鲜味。⭐️Truffles mushroom risotto 好香浓嘅黑松露,risotto软硬度适中,味道刚好。⭐️Beef ragu fettuccine意粉好弹牙。面头铺好多牛肉,味道浓郁。⭐️Tiramisu味道刚好。好正宗的tiramisu. 用手指饼做饼底,香浓咖啡味。如果庆祝生日,佢仲可以帮你写祝福语喺个碟度。好靓!整体上呢间餐厅嘅食物好味,环境好靓,好啱打卡。所以绝对系值得推介嘅餐厅👍

室内布置都好靓,好有欧陆式嘅感觉。
⭐️Prawns carpaccio
鲜虾整成薄片,好鲜味、清新。配上海胆,更加鲜味。
Prawns carpaccio

⭐️Truffles mushroom risotto
好香浓嘅黑松露,risotto软硬度适中,味道刚好。
Truffles mushroom risotto

⭐️Beef ragu fettuccine
意粉好弹牙。面头铺好多牛肉,味道浓郁。
Beef ragu fettuccine

⭐️Tiramisu