KABOOM

2024-07-03 312 浏览
餐厅望到维港靓景,食物质素高,平日夜晚都full,大家黎之前记得book定位KABOOM Sharing Platter好钟意呢个小食拼盘,非常丰富,🈶 炸鸡翼、春卷、泰式鱼饼、猪肉肠➕ 炸虾丸,配上3️⃣款酱汁,我就最钟意食炸虾丸,够晒香滑惹味Thai Green Mango and Green Papaya Beef Salad沙律非常新鲜,🈶蕃茄仔、青芒果及青木瓜丝,配上自制泰式酱,感觉好fresh,烤牛肉食落香嫩得黎又充满牛味,值得一试👍🏻Thai Lobster Sauce Strozzapreti Pasta with Lobster Tail龙虾尾肉质嫩滑,通粉口感烟烟韧韧,配上香浓嘅龙虾汁,十分美味可口Oven Baked Sambal Stingray第一次食黄貂鱼,个味道都几特别,鱼肉质地比较厚实,仲配上新鲜时令蔬菜Miss You!呢款cocktail好igable,非常易入口,好啱我口味😍饮落系淡淡嘅玫瑰🌹桃味,仲有清新嘅柚子香Every Day Feels Like A Monday!另一杯叫咗好靓嘅Blue Monday🩵饮落系酸酸甜甜嘅青苹果🍏柚子味

KABOOM Sharing Platter

Oven Baked Sambal Stingray

Miss You!