.📍#Lady Nara行街行到攰,经过呢间餐厅装潢好靓,充满着少女嘅粉红色,而且入面嘅窗边位置仲睇到维港景色,藤椅令人有度假嘅感觉,仲有招牌打卡位置㗎,就系呢个摇摇凳,真系影多几张先😊而且食物质素比想像中高,可以一边同闺蜜食饭一边打卡影相,系唔错嘅泰式餐厅选择🩷🍴烧牛肉沙律 $168呢盆沙律份量好大,主要系青瓜同萝卜片,食落好爽,再配上泰式辣汁非常野味,即使连牛肉都有好多片㗎,大概有八至九片,而且牛肉一啲都唔韧,CP值好高,减肥或者生酮人士就啱晒啦😄🍴冬荫烟肉忌廉意粉 $ 148平时食得多卡邦尼意粉,今次试吓呢个创意冬阴功烟肉意粉,酱汁嘅浓稠度刚刚好,唔会太肥腻,同时有少少冬阴功嘅酸辣味,唔错唔错!🍸茘枝玫瑰蝶豆花茶 $55呢杯外表好靓,两种颜色层次分明,紫紫地嘅蝶豆花再配喺底部嘅荔枝茶底,饮落好清新特别,绝对可以encore!🍸鲜椰子沙冰 $60饮落椰子汁味好浓,就好似100%椰子打成一样,仲会咬到少少椰子果肉添,呢杯都好推介㗎😆**需另收加一服务费**——————————————-📍 Lady Nara🏠 尖沙咀广东道3-27号海港城港威商场3楼3303号舖#hkfoodstep
📍#Lady Nara

🍴烧牛肉沙律 $168