2024-02-20 41 浏览
今日我哋嚟到尖沙咀呢间好有现代感装修嘅西餐厅,食咗佢哋几款嘅菜式,整体卖相同味道都好唔错,地点好方便,就系k11隔离~避风塘墨鱼面墨鱼面食落去有少少花椒油嘅味道,麻麻辣辣。 而且仲有蚬肉嘅鲜味。仲有啲炸蒜令到食落去个下更加香口。香辣茄汁海鲜烩意大利饭系一道几香辣开胃嘅主食酸酸辣辣之余,每一口都带有青口同沙白嘅鲜甜味,大虾好新鲜同弹牙。 意式蒜香牛油汁配青口及蚬 推介!牛油味浓郁再配合一啲蒜片,成道菜好香口,青口同蚬都好新鲜。最紧要系面包一上碟系啱啱好脆卜卜热辣辣。 点左佢嘅牛油汁,好好食。 炭烧牛柳配黑松露蘑菇酱侍应推介话佢嘅牛柳经过炭炉烧处理,所以𠮶种炭烧味比较浓郁。 肉质够林多汁,配上香浓黑松露蘑菇酱,味道更加浓厚。心太软 推介好靓,仲好热,入面超流心!Grapefruit gin tonic 特色Cocktail 我就拣咗店员推介嘅grapefruit gin tonic,佢啲味道真系有西柚嘅苦苦涩涩,但系同时亦都有啲甜味。见店员话佢嘅grapefruit gin 自己整嘅,喺出边又真系好少饮到。 几值得一试。Long Island 整体来讲环境唔错,有室内室外。室外啲梳化坐落都

避风塘墨鱼面

香辣茄汁海鲜烩意大利饭

意式蒜香牛油汁配青口及蚬 推介!

炭烧牛柳配黑松露蘑菇酱

心太软 推介

好靓,仲好热,入面超流心!
Grapefruit gin tonic

Long Island

整体来讲环境唔错,有室内室外。室外啲梳化坐落都几舒服好chill! 食物质素都唔错,几啱同啲friend chill 下!
2024-02-18
庆祝纪念