2021-03-01
尖沙咀文青装潢Cafe🙆🏼♀️ - 只~~~~~~~~同几个朋友见面约咗喺尖沙咀,上网见到呢一间Cafe装修好似几靓,亦听朋友讲可以坐耐啲都冇问题,所以就决定book呢间食个晚饭☺️🍝盐烧蟹棒明太子猫耳朵 $98🍝好特别地呢间餐厅除咗普通意粉之外仲有猫耳朵呢一个选择,好少食猫耳朵嘅我决定叫一个明太子猫耳朵嚟试一试。一上菜就见到佢份量都唔细👶🏻食落明太子味都几出,酱汁算浓郁,几挂到上面到,可惜就系蟹棒得好细份,亦冇咩其他配料,食落有少少斋🙌🏻🍵热泡沫鲜奶抹茶 $56🍵另外加咗杯嘢饮,价钱都唔平🙊🙊不过一上到黎见到有个靓拉花~心情都好啲哈哈😆饮落抹茶味唔会太浓,鲜奶嘅味同抹茶味平衡得几好,亦唔会甜,系我中意既种类😂感觉野饮比野食更出色🙆🏼♀️除咗嘢食之外,餐厅内部真系几靓,亦坐到好耐,最后坐咗大概三个钟先走😆~~~~~~~~味道😋:7/10价钱💰:6.5/10服务💁🏻♂️:7/10环境🪑:7.5/10
~~~~~~~~
🍝盐烧蟹棒明太子猫耳朵 $98🍝
🍵热泡沫鲜奶抹茶 $56🍵
~~~~~~~~
味道😋:7/10
价钱💰:6.5/10