最近系尖沙咀美丽华广场新开左间茶室,名为's Tea 天上人间茶寮😝同我一样钟意饮茶既朋友仔真系要黎走返转😌有多种不同款式既茶饮,另外有独立中式VIP房及日式雅座,张枱都有道具可以学下冲茶🤩不过我个人钟意热茶,起码饮到最原汁原味😋依度有提供冷热茶饮,店员们主动去了解我既口味,从而介绍返合适既茶饮比我,相当专业,好岩选择困难症既我🤭最后叫左福鼎高山白茶之王白毫银针($118),估唔到都有咁多道具,入面有张小卡系介绍茶既来源同埋冲泡指南😳上枱后店员都向我地讲解冲法步骤,非常清晰👍🏻茶杯入面有白毫银针既茶叶,外观几靓架,冲出黎系清澈透明,仲闻到阵花香味,口感好顺滑,仲带点回甘同淡凉果香,饮落去都几舒服,就算冲左几次都系饮到茶香,真系每一啖都好满足🤗饮品可以拣堂座或take away👍🏻另外有卖茶叶同叶饼及's Tea出品的茶杯套装。全部都好高质素✌🏻购买茶叶会提供包装服务,可以自订名字或句子,都系由店员亲手写架,买黎自用或送礼都唔错呀🫶🏻📍's Tea 天上人间茶寮电话:6891 6238地址: 尖沙咀弥敦道132号美丽华商场一期地库B125

同我一样钟意饮茶既朋友仔真系要黎走返转😌
不过我个人钟意热茶,起码饮到最原汁原味😋

上枱后店员都向我地讲解冲法步骤,非常清晰👍🏻
茶杯入面有白毫银针既茶叶,外观几靓架,

📍's Tea 天上人间茶寮
电话:6891 6238