尖沙咀新开海鲜火锅专门店▫️呢间位于尖沙咀山林道嘅伍佰海鲜火锅系主打不同新鲜嘅海鲜刺身等配料。平日夜晚去都人头涌涌,都几多人去食~▫️今次叫咗川芎鸡子大头鱼锅汤底($238)黎试下。一打开盖就闻到好香嘅药材味,见到有好多材料,包括:豆腐、鱼头、粟米、红枣、淮山、杞子、鸡子、党参、圆肉、川芎同大头鱼等,非常足料!饮落去十分甘甜,好好饮😋药材味好浓郁!鸡子第一次食😂一直都唔敢食🙈今日终于挑战左😂感觉有啲似食紧内脏🤔▫️虾滑($108)好新鲜爽弹!▫️手切牛肉($298)叫左细份,但份量都好多!入口嫩滑!▫️稻庭乌冬($48)好弹牙!▫️地址:伍佰海鲜火锅 (尖沙咀)尖沙咀山林道21-23号1及3楼。▫️#goeat尖沙咀#尖沙咀美食#尖沙咀火锅#尖沙咀打边炉#打边炉#港式火锅#海鲜火锅#伍佰海鲜火锅
尖沙咀新开海鲜火锅专门店
▫️
虾滑($108)
好新鲜爽弹!
▫️
手切牛肉($298)
叫左细份,但份量都好多!入口嫩滑!
▫️
稻庭乌冬($48)
好弹牙!
▫️
地址:伍佰海鲜火锅 (尖沙咀)
尖沙咀山林道21-23号1及3楼。