2021-08-04
想同大家介绍一下一间我同好多朋友都好中意食嘅日式烧肉放题店!呢个放题除左烧肉,仲有刺身、寿司、菜类、炸物、同其他小食等,食物种类一啲都唔少🥰烧肉方面,我好中意食佢嘅一口和牛,细细粒好易烧,而且唔会有好多肥肉,我地都encore左好多次🙈 另外牛小排同猪颈肉都非常唔错,五花肉肥瘦适中,值得一试!海鲜我就推荐佢嘅元贝同蚬,两款都okay新鲜,不过个人就认为蚝有啲腥🦪 不过佢地仲有三文鱼头!虽然好大旧但一啲都唔难烧🤤菜类方面,金菇、粟米、同蒜蓉系必叫,烧完之后将佢捞埋一齐,正🤣刺身方面,虽然唔算好新鲜,但以放题黎讲唔差🍣 重点推介嘅小食:蟹籽沙律 — 唔知点解我每个朋友叫左都话好好食😂 榴梿炸弹同炸双皮奶都唔错🤤不过放题唔包饮品,如果想要饮品每位加$30就可以任饮冇酒精饮品架喇🥤