2020-01-12 303 浏览
餐厅有不少堂食位置,周末下午2点都只有小猫3-4只,见到好多餐桌都好污糟,奇怪地waiter 带我地去坐离counter 最远既位置,又无比水我地。广岛蚝鲜忌廉意粉$168白烚意粉配好酸既Lemon cream sauce,酸到有种已变坏既感觉,再配三只白烚广岛蚝。呢个系招牌菜?图文不符到......日式烧牛肉饭 $108其实唔睇以为呢个系吉野家既温泉蛋牛肉饭..... 个饭好淋,牛肉明显系烚肥牛不是烧牛肉,而且系用麻油味盖过晒牛既雪味,洋葱炒得好硬..... 大家可以对比返餐牌张图.......食完餐饭口渴左一整日,唔好味重味精,食到一肚气,本身系eatigo 订枱免加一就试下,可能食甜品好少少😅但黎到又话卖晒,返货又通知我地,服务系奇差既。

广岛蚝鲜忌廉意粉$168
图文不符到......

日式烧牛肉饭 $108