而家楼上CAFE唔只系for 你吹水坐下,仲要有打卡元素。所以今次同闺蜜黎到乐园, 小小楼上cafe全个墙都系花,仲有我最爱的猫咪,仲有画碟。少女心爆哂标。位置位于尖沙咀(iSquare 对面) 环境主题系花,除左花墙,仲有花椅子。餐具同白墙都好靓,真系影到我地好攰。拣左近猫猫既位坐低,服务员就会为我地介绍菜单,台面装饰都系花! 全店都粉红,蓝色; 少女味劲爆!有人玩既board game同猫玩具可以2只猫猫可以玩,亦有头饰:花花头饰同小皇冠,可以带黎影相,做一晚公主;开心!食物二人厨师发板 $198/人一碟有晒小食及热食, 共9款:牛油柠檬汁煎带子刺身、香煎加拿大特大号虎虾、黑鱼子鹅肝多士、烈酒煮布冧、盐水煮荣螺(冷盘)、蒜片配安格斯牛柳柳、蟹棒、和风杂菜沙律、恋之花烟三文鱼。庆祝我同我朋友友谊万岁,就写我地两个既英文名啦。女孩最爱的士多啤梨啊牛油烧带子:鲜味但带子略老。大虎虾:好大只,仲要心形架。安格斯牛柳粒:好味!唔会太老太熟。鹅肝多士:肥美鹅肝多士亦很香脆。由于可以无限REFILL热水添呀所以只系叫左一杯饮品Set +$68 玫瑰荷叶茶公主粉色茶壶;一粉蓝一粉红杯俾我地~ 唔太
而家楼上CAFE唔只系for 你吹水坐下,仲要有打卡元素。

位置
位于尖沙咀(iSquare 对面)

拣左近猫猫既位坐低,

服务员就会为我地介绍菜单,
台面装饰都系花! 全店都粉红,蓝色; 少女味劲爆!

食物
二人厨师发板 $198/人

女孩最爱的士多啤梨啊

牛油烧带子
:鲜味但带子略老。

大虎虾:好大只,仲要心形架。

安格斯牛柳粒:
好味!唔会太老太熟。

鹅肝多士:肥美鹅肝多士亦很香脆。

由于可以无限REFILL热水添呀所以只系叫左一杯饮品

Set +$68 玫瑰荷叶茶

公主粉色茶壶;一粉蓝一粉红杯俾我地~

唔太够喉,叫埋个甜品先,同店员讲想补祝闰蜜生日。

细怪兽雪榚
黎既时候全场响起生日歌,哈哈。
雪榚有芒果+曲奇,下层系cream 同威化,
两个女仔食依个已经够哂~

总括黎讲,乐园真系一个好岩打卡,庆祝既好地方。不过饱就唔系妹够哈哈,大食的女仔又要打卡又要食建议叫多个主菜啊。

不过猫猫兵食完就训左,如果想同猫猫玩,有时候真系需要d运气呢~