2023-08-16
1984 浏览
每人每日嘅心情都唔同 无论你呢日过嘅系Good Day定Bad Day定Mama Day🫢 食返餐好嘅 心情都会好返好多 呢晚就嚟咗揾呢间楼上cafe食餐好嘅🤪蒲烧三文鱼腩日式沙律呢个三文鱼腩真系烧得好香口 食落好香鱼油味 配埋沙律菜食就唔会好油腻☺️ 呢个日式沙律 仲有啲海草喺入面 真系几有特色🥗点解个个都叫软壳蟹比萨架(仲要有菠萝)𩠌菜嘅名好特别😂 有成大只软壳蟹就摆喺pizza上面🦀 软壳蟹炸得好酥脆 每一块都有蟹柳 菠萝同千岛酱 饼皮系薄批 所以食落好脆口🍕 好钟意佢嘅薄批 啲边脆到好似食饼干一样😉你有个大虾头饭桶朋友恰似其名 就系有两大只虾头放喺饭上面🦐 虾肉几弹牙 底下嘅饭入面加咗芝士同菇 口感非常rich同creamy🥰 记住,期望愈大,失望愈大…鸡翼有三只味可以选择 我哋叫咗蜜糖芥末味🫢 鸡翼好脆 而且单骨比较容易食用😎 配埋甜甜地嘅蜜糖芥末酱 味道一啲都唔失望👍🏻茫茫人海遇见你嘅途中又夹杂住又酸又甜呢个甜品就系芒果雪葩😂 就好似佢个名咁 味道酸酸甜甜 即使食到晚餐嘅尾声都唔会太腻食唔到🍧 我好钟意佢一点点黄色嘅柠檬酱 食落口好清新焦糖脆脆脆沙冰呢个沙冰嘅基底系咖啡味嘅
呢个三文鱼腩真系烧得好香口 食落好香鱼油味 配埋沙律菜食就唔会好油腻☺️ 呢个日式沙律 仲有啲海草喺入面 真系几有特色🥗 点解个个都叫软壳蟹比萨架(仲要有菠萝)
𩠌菜嘅名好特别😂 有成大只软壳蟹就摆喺pizza上面🦀 软壳蟹炸得好酥脆 每一块都有蟹柳 菠萝同千岛酱 饼皮系薄批 所以食落好脆口🍕 好钟意佢嘅薄批 啲边脆到好似食饼干一样😉 你有个大虾头饭桶朋友
有三只味可以选择 我哋叫咗蜜糖芥末味🫢 鸡翼好脆 而且单骨比较容易食用😎 配埋甜甜地嘅蜜糖芥末酱 味道一啲都唔失望👍🏻 茫茫人海遇见你嘅途中又夹杂住又酸又甜
呢个甜品就系芒果雪葩😂 就好似佢个名咁 味道酸酸甜甜 即使食到晚餐嘅尾声都唔会太腻食唔到🍧 我好钟意佢一点点黄色嘅柠檬酱 食落口好清新 焦糖脆脆脆沙冰
呢个沙冰嘅基底系咖啡味嘅 配埋焦糖味就啱啱好啦😺 夏天真系好想饮返杯冻嘅沙冰 豆腐豆腐豆腐咖啡
系第一次尝试豆腐雪糕配咖啡🙀 估唔到味道都几夹 好有惊喜✌🏻 顶头有球豆腐味嘅雪糕 而咖啡嘅底部又有少少豆腐 感觉几新颖☕️ 呢一餐真系食得好开心 食物质素一啲都唔麻麻地 系一间有gimmick啲嚟又好味嘅cafe🍭 佢嘅𩠌菜名好有特色 都需要估吓系咩嚟😂 好彩有啲图片可以睇吓