去酒吧食饭应该都唔系一般人嘅选择,我就系慕名而来!听讲晚餐性价比好高!呢间酒吧嘅陈设仲好啱打卡,入左黎坐喺旁边嘅都系后生仔女,佢哋嘅玩乐声笑声,青春真系令人向往!😆晚餐我地点左⭐香煎鲷鱼柳配番茄莎莎青柠汁 $178 +$28餐汤 - 翠肉瓜汤真系第一次饮,估唔到一啲都冇𠮶种瓜嘅青味,仲好smooth添- 呢个煎鲷鱼柳出色呀,我真系好少赞煎鱼好食,鱼油好香,鱼又煎到好滑。配菜仲有我至爱嘅烤蕃薯好满足呀~⭐香煎西班牙100% 杜洛克黑毛猪扒配时蔬及烧薯配洋葱汁 $248- 猪扒煎到啱啱好,又软又多汁,一啲都唔鞋㗎!个洋葱汁好浓同猪扒好夹。- 碟旁边仲有啲碎菠萝粒,一啖猪一啖菠萝,酸酸甜甜,清新香浓味道交替。🍹冰爽橙茶- 啜入口一阵香香红茶味,余韵就渗出橙香味,仲一啲都唔酸㗎🍵热姜茶- 估唔到黎到酒吧唔系饮酒而系叫左杯姜茶,今日不宜冻饮,好彩呢到有热茶。够晒姜味又唔辣口!

晚餐我地点左

⭐香煎鲷鱼柳配番茄莎莎青柠汁 $178 +$28餐汤

🍹冰爽橙茶
- 啜入口一阵香香红茶味,余韵就渗出橙香味,仲一啲都唔酸㗎

🍵热姜茶
2024-10-07