2022-04-15
-𝙂𝙤𝙣𝙩𝙧𝙖𝙣 𝘾𝙝𝙚𝙧𝙧𝙞𝙚𝙧 🥐💕This one had been on the my to-go cafe list in such a long time, everytime I passed by is so crowded, but finally I pay my visit!本身以为隔离面包店拣既包可以系cafe食入左去先知原来只可以拣menu 上既特选款🥐Raspberry Cloud Croissant ($30)中意食cream既我 一见到就觉得要试试忌廉方面的确唔错 奶味好重 又多~不过个牛角包就真系冇乜特别 唔系好酥脆 同埋食唔到raspberry 味唔太理解点解咁多人买牛角包 ..定系人地唔系食呢款呢🤔🥐Matcha Tiramisu Croissant Waffle ($88)呢个就完全唔同 好味好多!首先满满既抹茶cream 已经好正 加埋满满既抹茶粉 味道香浓到不得了Croffle 口感就酥脆得多 充满牛油味 我同朋友都觉得呢个好好味💕 必点!🍝Seafood Linguine with Lobster Sauce ($108)呢个意粉黎既时候
𝙂𝙤𝙣𝙩𝙧𝙖𝙣 𝘾𝙝𝙚𝙧𝙧𝙞𝙚𝙧 🥐💕
本身以为隔离面包店拣既包可以系cafe食
入左去先知原来只可以拣menu 上既特选款
中意食cream既我 一见到就觉得要试试
忌廉方面的确唔错 奶味好重 又多~
不过个牛角包就真系冇乜特别
唔系好酥脆 同埋食唔到raspberry 味
唔太理解点解咁多人买牛角包 ..
定系人地唔系食呢款呢🤔
呢个就完全唔同 好味好多!
首先满满既抹茶cream 已经好正
加埋满满既抹茶粉 味道香浓到不得了
Croffle 口感就酥脆得多 充满牛油味
我同朋友都觉得呢个好好味💕 必点!
呢个意粉黎既时候系连埋包一齐黎
同朋友都觉得冇乜汁又冇汤 点解要有包?
卖相麻麻 谂住应该都冇乜特别.. 点知!
呢个龙虾汁意粉系劲好食啰啰啰!
个汁系完胜 系真材实料既味 非常香浓 质感好rich
加上少少蕃茄仔 配搭出好鲜 甜既味道 💕
食完意粉系神奇地好多汁净低 又真系可以点包食✨
呢个真心好味 好意外竟然会食到咁好味既意粉!
📢 呼吁大家可以一试!
🍵Matcha Latte ($42)
☕ Hot Chocolate ($48)
饮品方面 就唔算好特别 都系大家认知既味道
可以讲既系 好大杯 饮到劲饱 好满足✨