成日约会都会去尖沙咀行街觅食👫 加连威老道呢边d嘢食好似多到食极都食唔晒咁😂 今次黎左食日式烧肉😋 觉得暂时呢个烧肉系我食过最满意的~~ 食得好满足😭 不论系肉质定系环境,而且性价比好高👍 完全符合到呢三点✅·🌟805黑毛和牛盛🐂 $323 (连白饭)!!!推推推!!全部都系黑毛和牛😭♥️ 呢个set包大判烧黑毛和牛肩胛肉😱😱超大一块!油脂极丰富~好似食sukiyaki咁 最后点埋温泉蛋👍🏻另外仲有黑毛和牛小排!全部都好juicy🥵🥵油香爆发🤗🤗·🌟牛舌盛👅 $136 (连冷面)牛舌份量超多,而且又大块😋 薄切爽口,牛味非常浓!! 两种口味都好钟意、热辣辣既烧肉配埋冷面酸酸甜甜特别开胃 一绝😍🏆·🌟辛辣味增牛肠🐂 68好挂住日本食既牛肠锅😭❤️ 见到即刻点左黎食😋 牛肠爽口弹牙,油香爆发但完全唔会腻!个酱甜甜辣辣,真系好好食!!💯·🤍黑毛豚无骨小排 68可能和牛太惊艳~食呢款反而有d逊色🥱·🤍泡菜牛肉汤 58最近天气冻,热辣辣饮👍 甜甜辣辣,牛肉份量多👍 配埋白饭真系一流😍 不过我想食烧肉多d 嘿嘿♥️·🌟紫菜饭 38 紫菜饭是烧肉必备的🔥 👦🏻食完冷面都比我叫佢食多碗紫菜饭😏 流心蛋+紫菜
🌟805黑毛和牛盛🐂 $323 (连白饭)

🌟牛舌盛👅 $136 (连冷面)

🌟辛辣味增牛肠🐂 68
🤍黑毛豚无骨小排 68
可能和牛太惊艳~食呢款反而有d逊色🥱

🤍泡菜牛肉汤 58

🌟紫菜饭 38
紫菜饭是烧肉必备的🔥 👦🏻食完冷面都比我叫佢食多碗紫菜饭😏 流心蛋+紫菜+珍珠米 同埋 烧肉 简直就系perfect comboooooo~
人均:$350
评分🪄 (满分5🍑)
味道:🍑🍑🍑🍑🍑
环境:🍑🍑🍑🍑🍑
性价比:🍑🍑🍑🍑
服务态度:🍑🍑🍑🍑🍑
回头率:🍑🍑🍑🍑🍑
📍 烧肉801 (尖沙咀)
尖沙咀加连威老道14号地舖
🚇尖沙咀B1出口步行3分钟