2023-03-28
楼下有一间专食串烧,而楼上呢间就系食川菜同串烧既分店~ 宜家六周年纪念仲有得用优惠价$88 食到6只烧生蚝!成日经开尖沙咀,都唔知原来呢间餐厅已经开左6年😂.✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒懒人先睇总结.❀食物:味道几惹味,食物质素有诚意。必试麻辣鸡🌶️❀服务:店员都好热情介绍当日既时令海鲜👍❀环境:位置比较隐蔽少少,算系干净企理❀价钱:2人埋单 $545 .✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒有兴趣再详细睇.🎈喜聚镬仔麻辣鸡 (半只 $198)店员介绍呢到系用新鲜鸡做,即使麻辣酱味道重,都无掩肉味。虽然睇落唔觉,但其实份量都几多下。上枱方式亦系非常打卡able,铁板下有蜡烛热住,不过作用不大,都系要衬热食🤣.🎈马来西亚烧大蚬 ($88)店员又介绍个泰式辣汁系佢地自己调配,无咁甜但就辣少少。我就觉得唔算好辣,系我接受到既范围。不过蚬就真系几大只,呢个价钱来说性价比都唔错。.🎈串烧串烧系用铁板上,呢个就真系摆左一段时间都仲系热辣辣!👉 明太子酿鸡翼 ($49/2只) 鸡翼拆骨,包住明太子肉馅👉 芝士响铃 ($24/2条) 中间有芝士流心,几特别🤔
✒懒人先睇总结
❀食物:味道几惹味,食物质素有诚意。必试麻辣鸡🌶️
❀服务:店员都好热情介绍当日既时令海鲜👍
❀环境:位置比较隐蔽少少,算系干净企理
❀价钱:2人埋单 $545
✒有兴趣再详细睇
🎈喜聚镬仔麻辣鸡 (半只 $198)
🎈马来西亚烧大蚬 ($88)
🎈串烧
串烧系用铁板上,呢个就真系摆左一段时间都仲系热辣辣!
👉 芝士响铃 ($24/2条) 中间有芝士流心,几特别🤔
👉 烧鸡软骨 ($42/2串)
🎈烧菠萝 ($38)
🎈烧棉花糖 ($38)
香脆既多士上放住烧棉花糖,再淋上士多啤梨酱。外脆内软,超正~
✒其他小资讯
👉订位:唔算多人,应该walk-in都有位
👉优惠:Openrice book 位有85折!️