又嚟到Blue Monday! 返工咁攰,就当然要饮返杯啤酒chill一chill啦!上个周末同朋友嚟到尖沙咀呢间欧酒吧,主打德国同澳地利菜。呢度都坐得舒适,环境都布置到好warm,好似怀旧欧洲小木屋格调咁,岩哂同朋友上嚟饮返两杯🍻!难得嚟到德国🇩🇪餐厅🍴,当然要试埋德国名物 - 德国猪手。「德国香脆咸猪手」外皮烤到好香脆👍🏻,猪肉腌过食落几入味,食落好软嫩!猪手预先已经切好一件件,方便大家边饮🍻边食。配菜仲有酸菜、烚薯同埋沙律。配埋芥末酱同酸菜一齐食,会更开胃🤤。当然要试埋另一道名物「德国香肠」。餐厅都系采用德国🇩🇪入口既香肠,皮脆肉嫩多汁又唔油👍🏻。「炸磨菇」都几特别,外层炸得几脆口,唔算好多粉浆。蘑菇🍄‍🟫口感较结实,同外层截然不同,有种好饱满嘅感觉,配埋他他酱就更惹味😋。适逢德国🇩🇪啤酒节,呢度仲做紧唔同优惠:- 1.*全新啤酒节套餐 Oktoberfest $268(原价 $458)(同台客人需要点同一款套餐)2.*经 Openrice 订座,消费满 $450 即可以半价享用 德国咸猪手 或*杂锦肠拼盘一客3. 啤酒、鸡尾酒 Free Flow 只需 $259 起,可以无限任

适逢德国🇩🇪啤酒节,呢度仲做紧唔同优惠:-
(同台客人需要点同一款套餐)
3. 啤酒、鸡尾酒 Free Flow 只需 $259 起,可以无限任饮生啤、红酒、白酒等超过 14 款酒精饮品🍸

呢度食物整体都唔错😌,我几钟意佢地既咸猪手同肠。而星期五六晚呢度仲有live music 添!岩哂钟意饮酒既朋友,weekend夜晚嚟chill一chill,饮返杯~

*部份优惠只限堂食、并不可与其他折扣同时使用

#Prositwinebarhk #德国菜 #奥地利菜 #尖沙咀LiveMusic酒吧餐厅 #德国啤酒节套餐 #晚市套餐 #德国咸猪手 #杂锦肠拼盘 #freeflowdrinks
德国香脆咸猪手配酸椰菜及烚薯
什锦肠拼盘