2023-03-14
放工最啱同朋友饮嘢吹下水,「梳乎梳乎」下,俾我揾到系K11对面有间唔错嘅Bar & Restaurant。今次拣左坐室外,望下出面嘅景色饮下酒吹下风都唔错。系室内仲可以掟飞镖,又有得包场唱K仲有烧烤添,下次同一大堆朋友gathering都可以拣依度🤭🤭🤭🤭香脆八爪鱼卷内里松软口感嘅八爪鱼卷再加炸得酥脆嘅外皮,八爪鱼卷已经有调味,唔洗蘸汁已经好好食!!!搞到我一啖接一啖,停唔到口🤤🤤😛蒜蓉牛油扇贝超多蒜蓉超开心,大大粒扇贝又有鲜甜味,烧得又啱啱好,冇overcook👍🏻👍🏻🐮黑椒牛排黑椒牛排份量十足,嫩滑又冇筋,上枱时已切好,好贴心。牛排黑椒味超劲,啱哂爱辣之人😆😆🐷酥炸去骨原只猪手今次嚟最期待嘅嘢食,酥炸去骨原只猪手。钟意猪手一层胶质一层肉,外皮亦都够香脆,一路食,一路饮,爽🤪🤪🍹Pussy Foot 一种偏果味嘅cocktail,有柠檬汁、橙汁、青柠汁、蛋黄沟成嘅酒,质地比较厚身少少,但沟左果汁更清新爽口😆😆🍹Blue Hawaiian蓝蓝绿绿嘅Blue Hawaiian好夏日,唔好睇少佢咁色彩缤纷,饮完都醉醉地。但系系好易入口,仲有椰奶嘅香味!!☺️☺️
今次拣左坐室外,望下出面嘅景色饮下酒吹下风都唔错。系室内仲可以掟飞镖,又有得包场唱K仲有烧烤添,下次同一大堆朋友gathering都可以拣依度🤭🤭🤭🤭 香脆八爪鱼卷
内里松软口感嘅八爪鱼卷再加炸得酥脆嘅外皮,八爪鱼卷已经有调味,唔洗蘸汁已经好好食!!!搞到我一啖接一啖,停唔到口🤤🤤 😛蒜蓉牛油扇贝
超多蒜蓉超开心,大大粒扇贝又有鲜甜味,烧得又啱啱好,冇overcook👍🏻👍🏻 🐮黑椒牛排
🐷酥炸去骨原只猪手
今次嚟最期待嘅嘢食,酥炸去骨原只猪手。钟意猪手一层胶质一层肉,外皮亦都够香脆,一路食,一路饮,爽🤪🤪 🍹Pussy Foot
一种偏果味嘅cocktail,有柠檬汁、橙汁、青柠汁、蛋黄沟成嘅酒,质地比较厚身少少,但沟左果汁更清新爽口😆😆 🍹Blue Hawaiian