2020-10-14
👧🏻Wodafoodie in TST今日唔小心去左间楼上高级私房菜 间舖唔大 但环境好舒服 d摆设 装修既感觉你都会feel到佢系贵价地方但我今日黎其实想食佢个甜品😆🐮蜜椒牛柳粒🐮 $128好味!好味!佢牛柳粒炒得岩岩好 唔会un 但我想讲佢既配料薯仔先系重点!应该系落左蜜糖去煮所以系甜既薯仔 好好味🤤🐥XO酱鲍鱼鸡粒炒饭🐥 $108本身谂住佢用XO酱炒会香d 但我觉得佢同出面炒饭差唔多🤭 味道唔太突出 如果我下次食 可能会试返佢个🌼金瑶五谷炒饭🌼 因为见好多食评都系食个个🌻菊花豆腐🌻 $48功夫菜😍好评系比佢既刀功!想黎食呢个甜品因为唔系到到都有!将豆腐切得咁细咁靓会唔舍得食😝 系热既姜汁底 岩晒女仔食☺️其实佢仲有好多贵价菜!例如鲍鱼海参花胶翅羊架乳鸽等等 间舖开到凌晨3点 呢到仲有一部大电视 一班人 如果想静静地 舒舒服服食下好西 黎呢到就最岩啦👯♂️👯♂️👯♂️.顺带一提 茶位费每人$15架.📍皇轩私房菜(尖沙咀)尖沙咀柯士甸路4号柯士甸商业中心17楼
但我今日黎其实想食佢个甜品😆
🐮蜜椒牛柳粒🐮 $128
🐥XO酱鲍鱼鸡粒炒饭🐥 $108
🌻菊花豆腐🌻 $48
顺带一提 茶位费每人$15架
📍皇轩私房菜(尖沙咀)
尖沙咀柯士甸路4号柯士甸商业中心17楼