2024-09-01
我哋嗌咗Chill Paneer Dry / Gravy($105)、Cheese Butter Masala($119)、Chole Bhatura($105)同埋Masala Cheese Naan($45)咁首先讲咗Chill Paneer Dry / Gravy先啦其实佢系炸粉入面包咗好多唔同嘅蔬菜口感食落去又觉得几特别😜😜同埋佢食落去比我想像中辣🌶️🌶️钟意食辣嘅人都可以试吓呢个跟住就讲吓Cheese Butter Masala 啦呢个咖喱食落去都几Creamy🥳🥳同埋佢嘅辣度食落去几啱啱好就算我唔系好食得辣嘅都觉得呢个几正/惹味😂😂之后Chole Bhatura同埋Masala Cheese Naan其实都系面包嚟嘅前者系一个好松软嘅炸面包侍应送上嚟俾我哋嘅时候都吓亲😱😱因为真系超大个😮😮食落去口感都几柔软嘅叫埋鹰嘴豆咖喱一齐食都几特别而Cheese Naan食落去真系几酥脆😋😋而且芝士味亦都好浓郁最后就讲埋我哋拣咗咩嘢饮啦我拣咗要Mango Lassi($59)饮落去味道几酸酸甜甜😝😝觉得饮落去都几开胃而我朋友就嗌咗Pistachio Milkshake($65)开心果味道真
其实佢系炸粉入面包咗好多唔同嘅蔬菜
叫埋鹰嘴豆咖喱一齐食都几特别
而Cheese Naan食落去真系几酥脆😋😋
而且芝士味亦都好浓郁
最后就讲埋我哋拣咗咩嘢饮啦
我拣咗要Mango Lassi($59)
饮落去味道几酸酸甜甜😝😝
觉得饮落去都几开胃
开心果味道真系几浓郁😍😍
钟意开心果嘅人一定要试吓呢个~
值得一提嘅系呢间系素食舖头嚟㗎‼️‼️
唔食肉嘅人都可以嚟试吓呢间~