2022-03-26
被龙眼同芒果攻陷😎食到未食过嘅味道同配搭 地点方便又几好食 仲有清新木系装潢👀🧊龙眼爽冰💰HKD55(Rating:8/10)果然系招牌 最好食又有惊喜 今年冇食过龙眼 一入口就觉得系久违嘅味道👻完全系n粒新鲜龙眼入口嘅感觉 天然嘅生果甜 每啖都真材实料 有食奶冰嘅质感 仲有果肉🤩最重要系唔使lur核🤣大推!🥭芒果奶昔双皮奶💰HKD59(Rating:7.8/10)钟意食芒果要叫 因为真系铺满新鲜果肉 芒果够甜!呢个都几特别 有三层质感 表面芒果 中间似芒果雪葩 base系双皮奶 整体几refreshing唔过甜 不过芒果部分有点盖过双皮奶 奶味可以更出(其实系果肉好厚😆)🥚杏仁茶炖蛋白💰HKD55朋友嘅 试饮咗微微一啖 好似冇我好怕嘅杏霜味 系好处定坏处?不过呢个都好似系好红嘅item!🍓士多啤梨爽冰💰HKD52觉得爽冰都系叫龙眼/榴梿呢类特别啲 士多啤梨感觉听返嚟就比较平凡 不过唔系自己食所以唔评论太多😝
🧊龙眼爽冰💰HKD55(Rating:8/10)
🥭芒果奶昔双皮奶💰HKD59(Rating:7.8/10)
🥚杏仁茶炖蛋白💰HKD55
🍓士多啤梨爽冰💰HKD52