2024-02-13 72 浏览
一入到门口已经听到Sa -wa-dee ka,顿时觉得去咗泰国咁😍喺门内已经可以打卡了😍落到去呢有两边嘅,一边呢地方大啲热闹啲,另外一边呢地方冇咁大,但系都大约有三张大枱,几张二人枱,另外有两间VIP房我哋叫咗杂锦串烧:有猪牛鸡😂香芒软壳蟹米纸卷:呢个几有惊喜,第一件你可以先咬一啖,然后点少少汁,跟住慢慢咀嚼,第二件可以整件放在口内,里面简直有种澎湃嘅感觉😂好丰富肉碎生菜包:一放枱已经闻到好香炒了的肉碎,用生菜包住食,非常好食,另外加分:个碗设计非常好,捞上肉碎好方便泰式炒金边粉即系呢间餐厅嘅热门菜式,我觉得系必点嘅,甜甜酸酸嘅金边粉好开胃,上面有啲蛋丝,整得好靓最后压轴出场嘅系芒果糯米饭,我几乎去每一间泰国餐厅都会试佢哋嘅芒果糯米饭,呢个季节芒果竟然系好甜,每一啖糯米饭点上椰汁,软硬适中,为呢餐饭画上一个完美嘅句号

我哋叫咗杂锦串烧:有猪牛鸡😂

2024-02-13