2024-05-03 164 浏览
今日去咗尖沙咀海港城买嘢,行到差唔多食晚饭时间,见到间泰国餐厅叫做《Lady Nara》装修几靓,一于入去试吓入到去餐厅,装修好有泰国风味,仲有好多好靓嘅打卡位,例如瑶瑶千秋同海景特色座位。餐厅气氛好正,而且店员好有礼貌,食饭和打卡都系好正嘅选择👍我同朋友叫咗几样嘢食:第一个系马莎文咖喱牛腱配印度薄饼,真系好正味!牛腱好滑嫩,咖喱汁香辣够味,同印度薄饼一齐食,味道更加出色🥳第二个系花胶海鲜冬阴功汤,呢个汤好浓郁,有香辣同酸酸嘅味道,仲有花胶同海鲜,食落好鲜美😍最后一个系咸鱼炒芥兰,咸鱼味道够香,芥兰炒得刚刚好,脆口又唔太软烂,好开胃😚总括嚟讲,呢间《Lady Nara》系一间值得推介嘅泰国餐厅。唔止食物好食,环境同服务都好出色。下次再黎,我一定会试下其他嘅菜式✨

我同朋友叫咗几样嘢食: