2023-07-15 3160 浏览
💥尖沙咀浪漫海景餐厅📍WOOLOOMOOLOO|尖沙咀📍人均消费 $ 1 X X X#CL尖沙咀 #CL四围食 ⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️今个纪念日撞埋👧🏻生日,👦🏻话要带我食好嘢👏🏻餐厅位于尖沙咀THE ONE最高既21楼,电梯一开就已经可以见到漂亮嘅海景👀由于我哋订枱有REMARK系庆祝,所以个位系非常之唔错,系餐厅嘅中间靠窗对住个海🌊之前试过SET MENU今次就试下散叫,知道佢份量好足所以都无叫好多野✨💟 西冷牛扒 380g $ 5 8 8选用澳洲200日草饲牛🐮我哋叫左5成熟🫶🏻切开肉身呈红色,不过完全冇血腥味,肉质非常柔嫩😍💟 威灵顿牛柳 $ 6 5 0好考师傅功夫,入边有松露酱、PRAMA HAM等等,都系叫咗五成熟,切开肉身呈粉红色,少少干身,不过可以接受😗💟 黑松露薯条 $ 1 2 0见到好多人都推介,人哋𠮶啲都洒满黑松露粉,但唔知点解我哋𠮶碟就冇乜,黑松露味欠缺,当普通薯条都OK嘅,有齐茄汁同埋蛋黄酱🍟💟 热情果挞 $ 1 0 5甜品Menu有心太软、焦糖炖蛋、Tiramisu等等比较大路嘅款式,所以就叫咗个比较特别嘅热情果挞,最面系有菠萝粒粒>然之后有乳酪
💥尖沙咀浪漫海景餐厅

💟 西冷牛扒 380g $ 5 8 8

💟 威灵顿牛柳 $ 6 5 0

💟 黑松露薯条 $ 1 2 0

💟 热情果挞 $ 1 0 5
甜品Menu有心太软、焦糖炖蛋、Tiramisu等等比较大路嘅款式,所以就叫咗个比较特别嘅热情果挞,最面系有菠萝粒粒>然之后有乳酪>最后个挞入边就有热情果酱🍍

绝对有惊喜👅层次分明,唔会好甜,大量乳酪中和左个甜腻感觉,推介💖同埋生日可以帮你写埋字同送一张即影即有相🎂

🤟🏻不负责任点评
好味道🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑