2024-06-10
之前去逛街,之后就沿著星光大道轻松地散步 一路走到个装饰得好靓的 mulino 餐厅🥰看到外国人也满多嘅,感觉气氛好好😇 食物质素都几不错 下次有机会一定要再去啦!🥳✨ Taboullah Salad $108首先试了个Taboullah Salad,特别晒个😜材料有芫荽叶、洋葱、番茄粒同小麦粒真系中东风味 好清新爽口呀!😍✨Forest fruit iced tea $88之后喝咗个Forest fruit iced tea😍 橙子同桃子味重 整体来讲系热带水果味 茶底系英伦style 几甜嘅🤩✨Tropical fizz $88再试咗杯Tropical fizz🤩有百香果同椰子味合并 香香脆脆嘅百香果肉好丰富 相比之下会稍微酸啲少少 😍✨Lamb Kabsa $228羊肉好软烂 入口即溶😇份量真系够两个人食 羊肉调味带少少咖喱味 米饭入面有石榴粒 真系好特别 😋✨Chicken Wrap $168好好食😙粗薯同鸡肉卷 配咗一个酸酸嘅酱粗薯炸得好香脆 鸡肉卷饼皮韧弹 里面系腌过嘅鸡肉同洋葱番茄 全场最爱 🥰✨Mix Gelato $98巧克力同香草雪糕球 搭配脆脆嘅饼干浓郁但不会太
看到外国人也满多嘅,感觉气氛好好😇
食物质素都几不错 下次有机会一定要再去啦!🥳
✨ Taboullah Salad $108
首先试了个Taboullah Salad,特别晒个😜
材料有芫荽叶、洋葱、番茄粒同小麦粒
真系中东风味 好清新爽口呀!😍
✨Mix Gelato $98
巧克力同香草雪糕球 搭配脆脆嘅饼干
浓郁但不会太甜 令人好惊喜 😋
🎶🎶🎶
Embark on a delightful culinary journey along the Avenue of Stars and discover the charming ambiance of Mulino restaurant, where you can enjoy a diverse array of tantalizing dishes from the refreshing Taboullah Salad to the exotic Lamb Kabsa.
🍽️Mulino (尖沙咀)
📍尖沙咀么地道62号永安广场地下1-6及45-46号舖
☎️27213600