2023-09-20
尖沙咀附近有唔小火锅店🍲上网见到呢间火锅店仲有深宵火锅😽仲营业到12点添🫶🏻香港都比较小有开到咁晏嘅火锅店😼地理位置仲要劲方便!🧊特选和牛盛火锅放题$348 汤底系一人一锅嚟😍可以按番自己嘅个人口味嚟选择咩汤底,唔洗互相就嚟就去🤣我哋叫左一个寿喜烧口味同秘制重庆麻辣汤🌶️仲附送左蚝皇鲍鱼添!🩵美国严选封门柳小编最钟意食牛嘅部位就系呢到😆呢个部位比较稀有,外面唔系间间有得食咖!价钱仲要都几贵下🫣🩵美国和牛肩胛牛味好重😍脂肪分布都好平均✨唔洗渌太耐,渌到大概7 8成熟就啱啱好👅🩵蔬菜及丸蔬菜🥬同丸类𠮶啲都系自助嘅😼种类仲有好多,墨鱼丸🦑几弹牙🩵自家制鸡蛋仔虽然个卖相差紧啲,但绝对冇影响到佢个味道👅仲要系即叫即整的🥰但要注意嘅系,要记得叫职员帮手整啊!千祈唔好自己整😽✨🩵雪条呢到有好多唔同嘅雪条😆小编同朋友就食左榴连味雪条同朱古力味雪条😍朱古力🍫味雪条劲重朱古力味又唔太甜🫶🏻可以encore encore !!!😼🩵各式面食系外面有好多唔同种类嘅面食🥰公仔面🍜米粉同乌冬都有😚一定够饱肚🤪整体嚟讲,选择都几多几丰富🥰上网睇原来佢哋都有做过私房菜😆下次可以试埋先!装修方面,原来佢哋仲有outdoo
🧊特选和牛盛火锅放题$348
🩵美国严选封门柳
🩵美国和牛肩胛
🩵蔬菜及丸
蔬菜🥬同丸类𠮶啲都系自助嘅😼种类仲有好多,墨鱼丸🦑几弹牙
🩵自家制鸡蛋仔
🩵雪条
🩵各式面食
整体嚟讲,选择都几多几丰富🥰上网睇原来佢哋都有做过私房菜😆下次可以试埋先!装修方面,原来佢哋仲有outdoor位,夜晚开哂灯一定好靓✨地理位置又方便㖞😍好适合同一班朋友一齐聚下,一边食嘢一边吹水😽仲要开到咁夜添🤍😼
性价比:8/10
好食程度😋:8.5/10