2023-03-16
听朋友介绍过呢间海鲜袋滋味无穷,今日去开尖沙咀,顺便去试吓,睇吓系咪咁出色😍Set dinner for 2💰$798餐厅好贴心,提供湿纸巾、围裙、手套俾食客,唔怕食到污糟晒👏🏻汤品🥣龙虾汤颜色好吸引,打磨到好顺滑;黑松露汤好creamy,唯一美中不足嘅就喺太少!薯条🍟可选2种味道:卡尔或黑松露味,除咗黑松露酱,薯条上更洒上黑松露碎,真材实料👏🏻Seafood combo 拣咗三款海鲜:小龙虾🦞、翡翠螺、青口,海鲜嘅翡翠螺,弹牙爽口;青口多肉软腍,鲜甜可口,除咗海鲜,配料仲有肠仔、完整两个薯仔🥔,大大件粟米🌽,食埋配料都饱饱地😋酱汁唔知点拣嘅话,不妨好似我哋咁拣:混酱🤣 由三种酱料混合而成,惹味香口,带一点微辣,柠檬🍋牛油🧈香,酱汁浓稠程度刚好,每款海鲜、配料都黏满酱汁,挂汁力十足!新英格兰白酒煮蚬扁意粉🍝蚬肉胀卜卜,好新鲜,最重要系冇沙,搭配白酒清香,鲜上加鲜😋
Set dinner for 2💰$798
汤品🥣
薯条🍟
Seafood combo
新英格兰白酒煮蚬扁意粉🍝
蚬肉胀卜卜,好新鲜,最重要系冇沙,搭配白酒清香,鲜上加鲜😋