2023-12-21 491 浏览
走进这家位于尖沙咀嘅咖啡店,先系被个时尚又有格调嘅装潢吸引。喺这里,我试咗几样嘢食,每样都令人惊喜连连😍。首先讲下黑松露杂菌薄饼,脆卜卜嘅薄饼底舖满杂菌和黑松露片,成件事就系香气扑鼻,真系一试难忘。之后嘅芝士火腿千层包,叠起嚟嘅酥皮夹杂著香浓嘅芝士同火腿,入口即溶,啖啖肉香,食落去完全停唔到口。至于黄金风沙鸡翼,啊嘛,外皮松脆,里头嘅鸡肉多汁嫩滑,加埋那点点咸蛋黄嘅咸香,呢个配搭真系得意又新鲜。食物之美,不止于味蕾,连眼睛都得以享受。𠮶个手提袋造型嘅下午茶套餐,装潢得精致到不得了。总括来讲,呢度嘅食物不单只卖相吸引,味道更加系一绝。下次还要再嚟,探索多啲佢嘅招牌美味。这里嘅饮食体验真系够晒品味,值得推介!👍🍰☕