成日都听过山林道有好多好野食但真系去到 又坐低食 真系寥寥可数佢地最近推出左「季节限定」无限时任食任饮牛颈脊套餐一黎仲送埋个海鲜🦞 鸡煲!!同!埋!每位附送3只四両至四両半大闸蟹 OMGGG(另一半想食左大闸蟹好耐 每人只需要$328 仲吾冲😆!! )海鲜🦞 鸡煲一黎就已经系一大煲热腾腾既鸡煲大大旧既蕃薯🍠、同香芋 再加上鲍鱼、蛤蜊、虾🦐仲要有鸡煲必备的大量豆卜 吸晒啲味 又辣又juicy睇住佢 BULU BULU 都兴奋😆四両至四両半大闸蟹见到客服姐姐🧍‍♀️ 一拎出黎 哇~~满满既一盘 眼睛👀发亮(哈哈哈😆 笑死 另一半一直看(马上拍几张开吃))大家一定要忍著 把所有蟹都拆好 放到蟹盖然后和蟹膏一起吃~~蟹汁、蟹膏、蟹肉 满足~火锅🍲(其实一黎就已经比左几盘肉我地)系鸡煲加左猪骨汤 就可以😌 开始边炉🫕出面有一列自助火锅🍲 包 有晒所有必须的火锅料各式丸、各款蔬菜菇菇 仲有吾可以无既炸鱼皮~同埋各种豆类制品(再次吸晒啲汁汁食 爽~)牛颈脊、牛肩胛、保湿猪豚肉 都已经系枱到等紧我地牛牛🐮 们的香气 系口入面舒服地散发 一口一牛~MUU猪猪🐷 们 厚薄适中 豚肉味都无比鸡煲汤🍲 一盖过
成日都听过山林道有好多好野食
但真系去到 又坐低食 真系寥寥可数

佢地最近推出左「季节限定」
无限时任食任饮牛颈脊套餐

一黎仲送埋个海鲜🦞 鸡煲!!
同!埋!每位附送3只四両至四両半大闸蟹 OMGGG
海鲜🦞鸡煲
海鲜🦞 鸡煲
一黎就已经系一大煲热腾腾既鸡煲
大大旧既蕃薯🍠、同香芋 再加上鲍鱼、蛤蜊、虾🦐
仲要有鸡煲必备的大量豆卜 吸晒啲味 又辣又juicy
睇住佢 BULU BULU 都兴奋😆
四両至四両半大闸蟹
见到客服姐姐🧍‍♀️ 一拎出黎 哇~~
满满既一盘 眼睛👀发亮

(哈哈哈😆 笑死 另一半一直看(马上拍几张开吃))
大家一定要忍著 把所有蟹都拆好 放到蟹盖
然后和蟹膏一起吃~~蟹汁、蟹膏、蟹肉 满足~
火锅🍲
(其实一黎就已经比左几盘肉我地)
鸡煲加左猪骨汤 就可以😌 开始边炉🫕
出面有一列自助火锅🍲 包 有晒所有必须的火锅
各式丸、各款蔬菜菇菇 仲有吾可以无既炸鱼皮~
同埋各种豆类制品(再次吸晒啲汁汁食 爽~)
牛颈脊、牛肩胛、保湿猪豚肉 都已经系枱到等紧我地
牛牛🐮 们的香气 系口入面舒服地散发 一口一牛~MUU
猪猪🐷 们 厚薄适中 豚肉味都无比鸡煲汤🍲 一盖过 赞

PS佢地任食个 COOKIE CREAM ICE CREAM 都好正
lim 下lim 下又挺身 重点系每口都可以😌 食到曲奇🍪
好快乐~~~&泡芙们 真系有意外惊喜
泡芙入面系满满既ICE CREAM 是以前吃过的味道 开心😚
(另一半就为任饮啤酒🍻 喝爽爽(:「边炉就系要配啤酒🍻吧」)

食紧途中见到客服姐姐🧍‍♀️ CUP 印仔
原来系「会员奖赏计划」(大家可以上熊本牛锅FB 参考详情~)
然后系佢地FB 发现
「现凡当月生日嘅客人,WhatsApp提早预订及说明该优惠,4人或以上同行,
🍰寿星即可免费$268 皇牌套餐/$298 澳洲和牛套餐🆓🆓 ,仲要*无限时!!*
生日朋朋们冲呀~~
2023-10-03
海鲜🦞鸡煲