2019-02-23
尖沙咀亚士厘道呢条街素来都系美食林立, 仲有好多隐世小店匿藏左喺各栋大厦上面, 今次黎到雅士利中心, 比门口个餐牌吸引左, 望下ok 就上12楼lu入面座位非常宽敞, 刚刚开门我就黎到, 粉红色既墙同枱真系够晒少女文青😂宇治抹茶芝士奶盖 - $48芝士奶盖d 泡泡刚刚好填满左个杯, 芝士味唔会太浓抢晒d 味, 同奶盖刚刚好互相平衡到👍抹茶味好浓厚红枣枸杞五宝茶 - $58呢个五宝茶用料非常丰富, 有红枣, 枸杞, 玫瑰, 桂圆同菊花, 非常养生😝樱花虾明太子天使面 - $128樱花虾平均地分布, 令虾味更容易渗入去, 连埋d 明太子自己捞一捞更加好, 意粉唔会煮得太淋, 口感爽滑, 美味清新迷迭香西冷牛扒 - $148可以自己拣配饭, 意粉定薯菜👍牛扒煎得香, 而且系铁板上, 够晒热够晒jarjar 声😂玫瑰蜂蜜千层糕 - $52黎到咁靓环境既餐厅, 当然要叫番件靓靓既甜品啦😝呢件千层糕非常软滑, 食落有淡淡既玫瑰同蜂蜜既香味, 甜到入心啦
迷迭香西冷牛扒 - $148