2024-10-06
经过Whats up Cafe门口,高楼底、大玻璃窗采光设计,以至座位空间感吸引左我。坐低饮杯热啡放空下,抑或轻食casual talk,感觉都好舒服! 放工攰攰地,有多款套餐唔驶自己谂,order最钟意既明太子软壳蟹意粉,黑椒蒜猪柳意粉做两口子晚餐。餐汤系粟米忌廉,入口几多粟米蓉粒,汤面加左少少香草,配一片香脆可口Garlic Toast,开开胃口!🍝意粉够大碟,三色椒、洋葱以外,有菇菌,主角炸软壳蟹好大只,砌开有松软感弹力,伴酱明太子味道不偏咸或辣,挂上面条食更鲜味。🍴猪柳肉软嫩juicy,黑椒蒜蓉调起酱汁香口微辛,意粉条卷一卷汁食,醒胃饱肚补差价点了☕️Flat white 同埋香浓榛子latte,啡味突出,拉花都好靓😍配甜点🍌香蕉朱古力窝夫,松软窝夫放上朱古力雪糕topping,跟香蕉味道甜甜蜜蜜好夹!
高楼底、大玻璃窗采光设计,以至座位空间感吸引左我。
配甜点🍌香蕉朱古力窝夫,
松软窝夫放上朱古力雪糕topping,
跟香蕉味道甜甜蜜蜜好夹!