2020-10-22 642 浏览
💛呢间黄店既环境设计感十足 啱晒打卡啊📸▪️𝙴𝚐𝚐𝚜 𝚁𝚘𝚢𝚊𝚕𝚎 𝚂𝚖𝚘𝚔𝚎𝚍 𝚂𝚊𝚕𝚖𝚘𝚗 𝙱𝚎𝚗𝚎𝚍𝚒𝚌𝚝Egg Benedict系呢到其中一个招牌菜 佢地有好多款唔同配套既配搭 我地今次就拣左smoked salmon🤤呢个Benedict既馅料有菠菜 烟三文鱼 水波蛋 同最重要既Hollandaise Sauce😍整体味道都好夹 呢个影相一定好吸睛🤩▪️𝚂𝚙𝚊𝚐𝚑𝚎𝚝𝚝𝚒 𝙲𝚊𝚛𝚋𝚘𝚗𝚊𝚛𝚊呢个Carbonara就有少少可惜喇 因为其实佢既味道真系唔差 但个汁就稀左啲🥺令到意粉唔太挂汁 同埋如果可以浓味多少少就更好😉▪️𝚃𝚛𝚞𝚏𝚏𝚕𝚎 𝙼𝚞𝚜𝚑𝚛𝚘𝚘𝚖 𝚂𝚘𝚞𝚙至于个汤呢就真系唔太推荐🤭因为我地都食唔到黑松露味 而且蘑菇味都好普通😕-整体而言: 可能佢始终都系all day breakfast restaurant 所以大家有兴趣既话可以去试下佢地啲Egg Benedict同All Day Breakfast架🤗-💰: $105/$168/$88

💛呢间黄店既环境设计感十足 啱晒打卡啊📸
Egg  Royale  Smoked  Salmon  Benedict

▪️𝚂𝚙𝚊𝚐𝚑𝚎𝚝𝚝𝚒 𝙲𝚊𝚛𝚋𝚘𝚗𝚊𝚛𝚊
Spaghetti  Carbonara