餐厅: 永年士多港式車仔麵 (加拿分道)
资讯:

间唔中就想食下车仔面 今次黎到尖沙咀呢间永年士多 沙田元朗铜锣湾都有分店~ 尖沙咀呢间分店就有啲迫👀✨ 大碗面💲 72有猪肠 鱼蛋 萝卜 猪红 猪皮 鸡翼 鸡翼尖 鱿鱼 红肠同埋菜 足足10种配料!啱晒我呢啲长期选择困难既人😹 可能因为拣咗微辣咖喱汁 所以无咩咖喱味 但系个汤底本身都甜口~ 车仔面黎讲 72蚊其实唔平 但系每款配料都表现几好🤍 尤其萝卜 无渣 好甜好入味🤩 我好少食猪红 但系呢度既猪红甜甜地 夹起唔会散✨ 猪肠如果清走多啲肥会更好😗✨ 抹茶红豆冰💲 +15 (单点💲 28)如果抹茶味浓啲会更好 但系红豆好足料~加一:❌

✨ 大碗面💲 72

✨ 抹茶红豆冰💲 +15 (单点💲 28)
如果抹茶味浓啲会更好 但系红豆好足料~

加一:❌