2023-03-21 64 浏览
尖沙咀系居酒屋集中地🏮如果想熟食寿司刺身都有齐 推荐呢间‼️🙆🏻‍♀️位置唔多建议book定先 Openrice 订座有九折 🤪 有榻榻米包厢同私隐度高嘅卡位✨❣️汁煮螺Qq嘅螺仔用牙签笃出嚟 冇泥味冇腥味又弹牙 送酒一流😆❣️水云common嘅日式前菜 系海藻黎 钟意佢个酸汁够开胃✅配上黏黏嘅山芋蓉更健康🫶🏻❣️烟熏鲣鱼刺身烟熏味好升华‼️ 鲣鱼嘅口感配上洋葱海藻更丰富🐟❣️令和之怪物之前食过钟意嘅生蚝😚 我本身都怕腥 但呢款好清爽 海水味冇咁重🦪 ❣️唐场阿波尾鸡睇落唔算特别但系炸鸡系门学问‼️薄薄嘅炸粉 嫩滑嘅鸡肉已经赢晒🐥❣️火炙左口鱼边 寿司❣️火炙银鳕鱼 寿司好少居酒屋有寿司🍣仲有我最爱嘅火炙肥鱼系列🐟🤣两款都系油脂超丰富已经加咗酱汁🔥❣️鱼汤稻庭乌冬系餐厅主打🙆🏻‍♀️ 呢个白汤不得了用𫚭鱼同其他鱼熬煮🍜 好花功夫 清甜浓香嘅鱼汤我可以饮晒( ⸝⸝•ᴗ•⸝⸝ )੭⁾⁾ 乌冬唔系粗乌冬 比较似意粉质感好挂汤💯大癫 720ml 清酒买一送一 下次同多啲朋友嚟食再战😚

❣️汁煮螺
Qq嘅螺仔用牙签笃出嚟 冇泥味冇腥味又弹牙 送酒一流😆